Actual Community Manager

Què és Actual Community Manager?

Actual Community Manager és un servei de gestió i administració de Xarxes Socials destinat a empreses. Ens encarreguem de crear, gestionar i publicar continguts a les xarxes socials amb la finalitat de dinamitzar una comunitat virtual a Internet al voltant de la seva empresa, marca o producte.

La nostra finalitat es vetllar per la seva imatge, saber que diuen els usuaris, crear participació, dinamitzar la comunitat, despertar interès i aconseguir seguidors i fans per a les seves pàgines.

Amb aquest servei tindrà tot el que inclouen els Community Managers:

  • Gestió de les seves xarxes socials
  • Creem i publiquem continguts de qualitat periòdicament
  • Creem promocions i campanyes publicitàries
  • Millorem la teva reputació a Internet
  • Aconseguir participació dels seus seguidors
  • Obrir mercat i donar a conèixer a potencials clients

I a més, afegim serveis professionals i de qualitat:

  • Dissenyadors gràfics a la teva disposició, que creen i supervisen els continguts.
  • Millores de posicionament web realitzades per un equip de professionals amb més de 15 anys d'experiència en Internet
  • Promocions enviades a més de 100.000 possibles clients reals gràcies a la potent eina Actual Social Marketing

Resultats garantits

Amb Actual Community Manager obtindràs uns resultats 100% garantits perquè tot el contingut publicat serà revisat per dissenyadors professionals i experts en Internet i així garantim uns continguts de qualitat i unes promocions molt interessants per els possibles clients.

Sabem que les promocions arriben a més de 100.000 potencials clients, persones possiblement interessades amb la promoció gràcies a la eina Actual Social Marketing.
Actual Social Marketing és una plataforma on usuaris reals, actius, amb un mínim de 500 contactes a les xarxes socials decideixen compartir enllaços de les promocions que més els hi agradin o creguin que pugin interessar als seus contactes a canvi d'una quantitat de diners relativa segons l'impacte que hagi tingut la promoció.
Amb aquest sistema podem assegurar unes promocions de qualitat que arriben a un gran número de persones que els hi poden interessar els serveis o productes de la teva empresa.

Demana més informació

Community Manager
Servei creat per: actual.cat